Pelmondo is charmant. Vuur, warmte en licht verleiden u te blijven.

Tegenwoordig mag er nauwelijks meer binnen gerookt worden. Bij enkele hotels & restaurants zijn er rookcorners ingericht. Met deze prachtige vuurmeubelen kunt in elk seizoen ontspannen op het terras van een hotel, restaurant of een rookcorner. De ervaring leert dat de warmte van Pelmondo uw klanten naar deze warme ontmoetingsplek lokt! Iedere gast is uniek, net als de nieuwe Pelmondo Bar Table. Zomer of winter, dit multifunctionele outdoor meubel maakt een goede indruk in iedere omgeving. Overdag kan er een bak in gezet worden om gekoelde drankjes aan te bieden of kunnen er bloemen/planten in geplaatst worden. In de avond zal een magisch vuur uw gasten verwonderen.

Pelmondo smoker corner
Pelmondo drankset
Pelmondo bucket champagne

Moderne technologie, lage gebruikskosten, flexibel inzetbaar en gemakkelijk in gebruik. De Bar Table van Pelmondo is een onmisbaar outdoor vuurmeubel voor hotels en restaurants.

Een natuurlijke vlam

De verbrandingstechnologie-patent van Pelmondo is uniek. Geniet van een natuurlijke vlam, zonder rook en geur; veilig en schoon. Vul de Bar Table met houtpellets en steek ze aan. Eens per maand moet het as verwijderd worden, dat is alles; meer niet.

Milieuvriendelijk en klaar voor de toekomst

De Pelmondo Fire Cube is milieuvriendelijk. Het vuur wordt aangewakkerd door puur hout, in de vorm van houtpellets. De verbranding van houtpellets is CO2-neutraal, makkelijk te verkrijgen en veilig op te bergen. Bovendien is het stuk goedkoper dan de gebruikelijk energie bronnen. Voor nog geen € 1,- per avond kunt u deze luxe dagelijks ervaren.

Magische momenten, de hele dag

Eenmaal ontstoken zullen uw gasten een niet eerder ervaren vuurambiance voelen: zeker 2,5 tot 3 uren. Nadat de brandtijd voorbij is, zal de Bar Table nog zeker 3 uren warmte afgeven door het nagloeien. Hierdoor zijn al snel 5 uren van een succesvolle avond met warmte gevuld. Gedurende de dag kunt u de Bar Table ook gebruiken als decoratief meubel, met bloemen/planten of een koeler voor drankjes.

Pelmondo bar table ambiance
Pelmondo bar table ambiance 2